3 Ekim 2008 Cuma

uyarı ve çağrı!... "insani değerler ve değersizler"

Dini, ticaret ve siyaset malzemesi yapanlar, tıpkı tutunacak hiç bir dalları (ilim ve fikirleri) olmadığı halde; Bir çeşit sanal, bilim ve gerçek dışı ateist ve pagan içerikli laikliğe sığınanlar misali aşşağılık, fikri sefalet mağduru, beyin-bilinç ve vicdan yoksunu hayvan altı varlıklardır. Onlar, aynı zamanda "kırmızı da geçer, yalan söyler, (oruç aylarında) alenen halk içinde sigara içip-yemek yer ve her an suç da işleyebilirler." Onları insan olarak kabul, tavsif ve telakki etmek cehalet, onursuzluk, sorumsuzluk ve gaflettir. Din tüccarları ve sahte-sanal laiklik simsarlarını nümeyiz olarak kabul etmek de kabil değildir. İşte dünyanın ekolojik sistemini, insan hakları, adalet ve hukuk düzenini kendi öz çıkarları uğruna "BENCİLLİKLE" bozan, doğal dengeyi sarsan, bilgi çağına gericilik, yobazlık ve irtiva damgasını vuran mahlukat da bunlardır. Şu hale nazaran: Bilinçli ver "SENCİL" Gerçek insanlar ve Müslümanların birinci vazifesi bu ve benzer mahlukatı yaşam alanlarından uzaklaştırmak ve "ıslah oluncaya kadar" dışlamaktır. Onların Ramazan, bayram ve kutsalları da yoktur. Sadece paraya tapar ve EGO'ları için yaşarlar. Sakın ola ki bunlardan hiç birinin bayramlarını kutlamayınız, adam yerine de koymayınız. Mümkünse bunlarla asla temas kurmayınız, bir yerlere aday olduklarında oy vermeyiniz, şeytanı mabut yaptıkları menfur tapınaklarına (parti, dernek, vakıf, kulüp, oda, sendika vb.) gitmeyiniz ve insanlık aleyhine faaliyet gösterenlerle konuşmayınız.
ZİRA: İnsan hakları, adalet, hukuk, Ramazan, bayramı, sevgi, saygı, hürmet ve muhabbet gibi yüksek mefhumlar sadece ve yalnızca insanlar içindir.

Selam ve saygılarımla.
Aziz ve mübarek Ramazan Bayramınız kutlu;
Yaşamınız doğru-dürüst, onurlu-sorumlu, mutlu;
BİLİNÇLİ, huzurlu, güvenli ve daima ÜRETKEN olsun.
Mustafa Nevruz SINACI
From
: a.turangunes-@hotmail.com
To: tatli_cadi_nily@hotmail.com; canancetak@mynet.com; basakkizilcadag@hotmail.com; murat.yavuz@memorial.com.tr; burcuyalcn2002@yahoo.com; muratgundogdu79@mynet.com; orpolat@hotmail.com; safgursanc@hotmail.com; refiyezafer@gmail.com; gultekingokce@gmail.com; cavidan.karali@memorial.com.tr; nikita.82@mynet.com; kadriye_karahan@mynet.com; canbaba42@gmail.com; mmiroglu_61@mynet.com; maviantalya@gmail.com; gurkan.bayir@memorial.com.tr; nazmikuzu@gmail.com; leventyesilbursa@gmail.com; mesale@yahoogroups.com; my.yanik@hotmail.com; aysegulesra@hotmail.com; yusufmuzac@hotmail.com; havaharpokulu@googlegroups.com; hayrettinertekin@mynet.com; ciaturk@gmail.com; djkadir@kandirabatifm.com; mustafa.guzel@vakifbank.com.tr; anfora06@gmail.com; cihan-turk-olsun@googlegroups.com; kokserek@hotmail.com; olcay.sah33@gmail.com; tonyukukyolu@gmail.com; cihan@cihan.com.tr; abdullah.aktan@gmail.com; irtibat@yenicaggazetesi.com.tr; sahinsalih@hotmail.com; merkez@cagdashukukculardernegi.org; dosta333@gmail.com; nilgunalpar@superonline.com; alocinar@mynet.com; renktasmimarlik@gmail.com; bodabasi@mcn.com.tr; yusuf.ziya.kivanc@hotmail.com; zafer.betoner@gmail.com; sumer@gazi.edu.tr; mehmetbilgesahin@hotmail.com; gercek.demokrat@hotmail.com
Subject: şeker gibi yediler
Date: Fri, 3 Oct 2008 00:47:24 +0300 .ExternalClass .EC_hmmessage P
{padding:0px;} .ExternalClass body.EC_hmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;}
Önce YİMPAŞ ,KOMBASAN
Şimdi Fenerden Zekeriye KAHRAMAN,
Ve zahit AKMAN,
Aylardan RAMAZAN
Hepsi Tam MÜŞLÜMAN,
Ortaya Çıkaran Bir ALMAN
Başbakan ERDOĞAN
Güme Giden Aydın DOĞAN
Ben Bir Yeşil FENERİM
Yoksulu Pek SEVERİM!
Din İman Diye Diye
Sırtlarına Binerim
Şeker Bayramınız Kutlu Olsun
Yukarıaki Bayram Kutlama Meajı ASA Haber (
www.asahaber.net) yazarı Sayın Fevzi Moray dan alınmıştır.İzinsiz alıp kullandığım için hem kendisinden hemde site yöneticisi Sayın A.Selçuk Acunsal'dan hoşgörülerine sığınarak özür diliyorum.

Hiç yorum yok: